Reviews

Op deze pagina vind je ervaringen van bezoekers van Toms creek.

Heb je ook ervaring met Toms creek en wil je deze delen? Stuur dan je ervaring in.

Ervaring plaatsen

  • Gemiddelde ervaring Toms creek
    Op basis van 25 ervaringen
    Score: 4,9





  • Ervaring
    Gevist in de avonturenvijver 1 en het was geweldig. Meervallen en steuren gevangen waar ik altijd van gedroomd heb. Kom weer snel een keer vissen en dan ga ik de karpervijver proberen. Top middag gehad.

    13-07-2017 (Hans)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    Met arrangementen voor een teamuitje. in één woord een fantastisch , met een zeer goede service in een heerlijke ontspannen omgeving. Wat wil je nog meer!!! Tom en crew super bedankt!!!

    12-07-2017 (Rien vd Broek)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    geweldig mooi park, goede service, echt een aanrader

    13-06-2017 (Wieke Marsman)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    Wij zijn vaker hier heweest en vonden het meer dan geweldig. Grote steuren vangen en als je daarmee klaar bent verander je je aas en komt er zo een spiegel uit het water. Iedereen is aardig voor elkaar en iedereen wordt het beste gegunt. Je kunt spullen huren bij de balie en alles aan hen vragen. Als je in een half uurtje nog niks hebt gevangen kun je iemand roepen die je komt helpen. Ofterwijl de beste viskwekerij van nederland en geloof me ik ben in veel geweest.

    01-05-2017 (Fishing boys nl)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    wederom met mn maat woensdag wezen vissen in dit prachtige park ,allebei zon 33 steuren gevangen en een karper ,het weer zat niet echt mee ,maar de bediening gelukkig wel ..ik hoorde dat er in de toekomst grote plannen zijn ,wat ons als muziek in de oren klinkt .. ons gaan jullie zeker vaker zien .. groeten de boys uit kampen

    13-01-2017 (henk jan)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    Het ontvangst was vriendelijk en behulpzaam, al vlot kregen we hengel en aas en werden we naar de visplek verwezen. Heerlijk zittend in het zonnetje met op de achtergrond de andere vijvers kreeg ik al heel snel beet en de eerste steur was binnen wat een leuke sport, sterke vis en echt genieten. We waren met 2 volwassenen en twee kinderen en ook de kids vingen al snel hun eerste vis en zelfs een meerval wat een actie en de schepnetten waren maar net groot genoeg.er was zelfs een moment dat we alle vier tegelijk beet hadden. Het gebeurde ook dat soms lijnen in elkaar kwamen van andere vissers maar ja bij grote steur had je soms 15minuten sport door hele vijver en dan kom je wel eens in elkaars lijnen om dat je gedwongen werd mee te lopen tijdens een dril. Gelukkig werd dit sportief opgelost als vissers onder elkaar want je gunt elkaar de grootste vis toch al wil je wel dat j ij diegene bent. Prima sfeertje. Het is ongelofelijk dat je 4 uur lang sportvisplezier hebt en we nauwelijks tijd hadden om wat te drinken te halen. Vandaag met ze vieren 22 stuks en wat is er mooier dan dat de kids zeggen gaan we deze week nog een keer!! De vijvers omgeving de actie en personeel topklasse en heerlijk relaxed sfeer. Ook ik zou morgen zo weer gaan

    15-08-2016 (Erik)

    Score: 4,0





  • Ervaring
    Voor de eerste keer met mij zoon naar Toms Creek geweest via een aanbieding via Vis Deal. Geweldig ,het weer bar en boos ,regen,hagel,sneeuw en een harde wind Ontvangst vriendelijk personeel fijn met een goede bak koffie en een gevulde koek. inbegrepen waren ook de hengels ,aas voer en daar ik deze vergeten was ook een regen jack... De vangsten waren goed ikzelf 8 stuks van zo,n meter lang en mijn zoon 3 stuks. Na afloop kregen we nog een warme chocomel met slagroom en een broodje bal gehakt + een broodje warme worst,lekker bij een warme houtkachel. Voor ons was de dag fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar. Met dank aan het klant gerichte personeel. m.v.g Bram en Hennie van Brenkelen

    04-03-2016 (Bram van Brenkelen)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    Beste visvrienden, Samen met mijn buurman nu vier keer bij Toms Creek gevist. Wilde graag eens een meerval vangen en kreeg de tip van Tom ( via de mail ) dat ik dan eens vijver 1 moest gaan proberen en dat kwam uit. Ving 3 meervallen achter elkaar en natuurlijk weer een aantal steuren. Het is erg leuk vissen bij Toms Creek, het park ziet er keurig uit, super aardig personeel, heerlijk gemaakte broodjes en wat voor vissers erg belangrijk is, toilethuisjes op het park, want van de spanning moet je toch wel eens naar het toilet en is wildpassen niet nodig op dit prachtige park. Vriendelijke visgroet, Ruud Meijer

    14-10-2015 (Meijer)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    Beste Visvrienden, Na 3 keer vissen bij Wild in Reutum, hebben mijn buurman en ik gisteren bij jullie gevist in Avonturenvijver 3. We wilden eens kijken hoe het er bij jullie uitzag. Het is ons beslist niet tegengevallen. Al vrij snel konden we de eerste steur scheppen, een prachtige steur van 125 cm, de grootste van de dag. Qua vangsten kunnen jullie wedijveren met Wild en dat is ons zeer goed bevallen, dus komen wij beslist bij jullie terug. Buiten veel steuren vangen hebben we geen andere vissoorten gevangen en dat was enigszins jammer, volgende keer beter misschien. Compliment aan de keuken, de broodjes die we bestelde waren super lekker!!!! Al met al hebben we super genoten bij jullie en dat wilde ik jullie toch graag even laten weten, bedankt!! Vriendelijke visgroet, Ruud Meijer

    12-09-2015 (Ruud Meijer)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    5 september Familiedag! Gezellig geworsteld met de vele forellen! heerlijke dag en avond gehad! een fantastisch BBQ arrangement TOP!! Goed geholpen met de hengels en het aas!! Vriendelijke Fishermans Friends-))..

    11-09-2015 (Lida)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    14 augustus bij Toms Creek op de karpervijver wezen vissen. Pff wat een dag. Samen met mijn vismaat 132 stuks karpers gevangen. Zowel kleine als grote tot ca. 8kg.

    19-08-2015 (Vincent)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    In april voor het eerst bij Tom geweest om met de vrijgezellendag van een vriend het arrangement Big Five te proberen. Het was een fantastische dag ondanks de regen, en we hebben alle vissoorten weten te vangen met uitzondering van meerval. Daarna zelf regelmatig teruggeweest, alleen, met mijn vader wezen "Glow in the Dark-en" en zelfs mijn vriendin enthousiast gekregen voor de avonturenvijver. In 8 jaar relatie is dit de eerste keer dat ze écht plezier had in het vissen en zelfs met de grote steuren op de foto wilde! Fantastisch! De eerste 1,5 uur heb ik haar geholpen, ik ben in die tijd niet aan mijn eigen hengel toegekomen (je kent het wel als vissende man, "ik help mijn vriendin even en dan pak ik zo mijn eigen hengel wel". Met een gemiddelde van 15-20 steuren en 2-5 meervallen per sessie van 4 uur zijn de vangsten bijzonder goed te noemen, wat een sport! Hopelijk zaterdag weer terug, en in augustus komen we een avond met collega's die door de foto's ook enthousiast geworden zijn. Keep up the good work, het personeel is top, de service fantastisch en het park zelf ziet er mooi en schoon uit! De enige tip is wellicht iets meer praktische verlichting tijdens het Glow in the Dark, maar dat neem ik zelf wel mee.

    17-07-2015 (Marck)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    Leuk vispark, ik ga er altijd met heel veel plezier heen en 100% visvangst en heel veel leuke mensen ontmoet en het personeel is ook leuk en vriendelijk

    21-06-2015 (Ellis)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    de avonturen vijver was een leuke belevenis met 15 steuren met daarbij een van 1m30. en een kleine kruiskarper. 2 dagen later in de karper vijver gevist. dat was minder. wel gevangen maar erg klein niet groter dan 3 pond hoofdzakelijk kruis karpertjes. mogen wel wat grotere karpers bij. wel 2 leuken dagen gehad met vriendelijk personeel. top

    15-06-2015 (a.banning)

    Score: 4,0





  • Ervaring
    Een geweldige ervaring, perfecte bediening en een heerlijke vismiddag gehad. Wij komen zeker terug. Bedankt iedereen van Toms Creek!!

    11-06-2015 (Bert van Vuuren)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    23 april 2015. Vismiddag op karper. Leuke ervaring op prima stek. Goede verzorging personeel. Top. Voor herhaling vatbaar. Frank

    24-04-2015 (Frank put)

    Score: 4,0





  • Ervaring
    Afgelopen zaterdag voor het eerst bij Toms Creek geweest, 2 uurtjes op forel gevist. Wat is dit een mooie plek! Erg vriendelijk personeel! Ga hier zeker vaker heen!

    14-04-2015 (Stefan)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    We hebben met 18 man een Teamdag gehouden bij Toms Creek. We hadden een vijver afgehuurd en aansluitend een bbq laten verzorgen. Complimenten vanuit ons dat dit zo voor elkaar was. Bediening erg vriendelijk en werkten hard. De vangresultaten waren ook super gemiddeld 5 vissen per man, geweldige dag gehad!

    15-09-2014 (kevin)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    Vorige week tijdens onze Familie dag hadden wij vijver 1 afgehuurd bij Toms Creek. Na het vissen hebben wij met z'n alle gezellig gegeten (BBQ), alles was top geregeld en het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

    08-08-2014 (marcel van den Berg)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    Ben er afgelopen week voor het eerst geweest. Het was super alles netjes leuk geregeld. Vandaag toch maar voor een tweede keer heen.

    31-07-2014 (mark)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    Dylan Juan ....11 jaar ...fanatieke visser...en van alles al gevangen....maar nog geen karper....daar gaat vandaag verandering in komen zei ik! En Hoe? Dat hij er een paar zou vangen dat was zeker.....maar dat hij er 34 karpers uit zou tillen (na een paar tips van Andre). Dat had hij nooit durven dromen. Deze dag zal hij nooit meer vergeten. De volgende dag had hij gewoon spierpijn van het drillen. Thanx voor deze perfecte dag want alles was top geregeld. We'll be back.......soon.

    28-07-2014 (een trotse vader...)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    Samen met een vriend en onze zonen lekker wezen vissen Heel veel plezier gehad en mooie vissen gevangen!! Top lokatie en mooie uitbreiding!!

    04-05-2014 (Arjan)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    Super echt waar steuren karpers meervallen super cool!!!

    19-04-2014 (Henk)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    Wij vinden het super bij jullie! We hebben al veel en mooie vissen gevangen.. voor het eerst in mijn leven een steur gevangen Wouw wat een ervaringmijn vader en zijn vrouw zijn vorige keer ook meegegaan me vader heeft sinds 7jaar weer gevist en hij was zo happy dat ie weer een hengel vast had en nog wat gevangen ook.. We worden zeer zeker met respect behandelt en alles is gewoon top! Klantvriendelijk zijn jullie ook zeker! Onze volgende keer vissen is zeer zeker bij jullie. Tot de volgende keer weer. Groetjes Daisy en Roy

    16-04-2014 (Daisy en Roy)

    Score: 5,0





  • Ervaring
    Erg leuke dag gehad met de kinderen

    07-04-2014 (Gertje)

    Score: 5,0





Neem contact op met Toms Creek

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan direct contact met ons op door het onderstaand contactformulier in te vullen.

CONTACTFORMULIER
TOON VOLLEDIGE PLATTEGROND

Forelvijver 4

Vissoorten:


Op deze vijver worden per persoon 3 regenboogforellen en 1 zalmforel per dagdeel uitgezet.

Avonturenvijver 3

Vissoorten:


In deze catch & release vijver zit een mix van verschillende soorten steuren, diverse soorten karpers,  Europese & Afrikaanse meervallen. 

Forelvijver 3

Vissoorten:


Op deze vijver worden per persoon 4 regenboogforellen per dagdeel uitgezet.

Avonturenvijver 1

Vissoorten:


In deze catch & release vijver zit een mix van verschillende soorten steuren, diverse soorten karpers,  Europese & Afrikaanse meervallen.

Avonturenvijver 4/vliegvisvijver

Vissoorten:


In deze catch & release vijver zit een mix van verschillende soorten steuren, diverse soorten karpers en zalmforel.

Karpervijver

Vissoorten:


In deze carpfishery - naar Engels voorbeeld – zitten tussen de 1.000 en 1.500 Belgische en Franse spiegelkarpers, schubkarpers & kruiskarpers. De meeste vissen zijn tussen de 1-3 kilogram met uitschieters tot ongeveer 10 kilogram.

Avonturenvijver 2

Vissoorten:


In deze catch & release vijver zit een mix van verschillende soorten steuren, diverse soorten karpers,  Europese & Afrikaanse meervallen.

Forelvijver 6

Vissoorten:


Op deze vijver worden per persoon 4 regenboogforellen per dagdeel uitgezet. In de zomer 3 Afrikaanse meervallen per persoon per dagdeel.

Forelvijver 2

Vissoorten:


Op deze vijver worden per persoon 4 regenboogforellen per dagdeel uitgezet.

Forelvijver 1

Vissoorten:


Op deze vijver worden per persoon 3 regenboogforellen en 1 zalmforel per dagdeel uitgezet.

Lodge




De stoere houten Lodge is het centrale punt op het vispark. Het is de ingang om het park te betreden en ook de uitgang om het park te verlaten. In de Lodge kun je jouw visticket kopen en vismateriaal en aas verkrijgen. Ook kun je terecht voor een hapje en een drankje in het zitgedeelte of op diverse (overkapte) terrassen.

Strand




In de zomer is het op het strand met het gezin heerlijk vertoeven. De heren aan het vissen en de dames met de kinderen lekker zwemmen en relaxen op het strand.